یادداشت هایی ضروری در زمینه طرح توجیهی

یادداشت هایی ضروری در زمینه طرح توجیهی

یادداشت هایی ضروری در زمینه طرح توجیهی

Blog Article

در مرحله بعدی طرح کسبوکار باید بتوانید اعضای تیم خود را به خوبی توصیف کنید. باید دلایل محکمی ارائه کنید که چرا تیم شما یک تیم قدرتمند است. باید توضیح دهید که هریک از اعضای تیم چطور میتواند برای رسیدن به هدفهای پیشبینی شده کمک کند.

یکی دیگر مهمتر ازین کاربردهای بیزینس پلن این است که براساس آن میتوان چشم اندازهای مالی و سرمایه و منابع انسانی کسب و کار را مشخص کرد.

در این بخش از بیزینس پلن باید مزایا، فرآیند تولید و چرخه عمر محصولات یا خدمات خود را توضیح دهید.

آخرین بخش کار مربوط به ارائه مدارک و اسناد است. در این قسمت باید هرچیزی که مخاطبان برای تکمیل اطلاعات خود نیاز دارند بیاورید.

بخش برنامه عملیاتی در طرح توجیهی نیازهای فیزیکی کسب و کار شما را شرح می دهد. در این بخش مکان کسب و کار و همچنین تجهیزات مورد نیاز یا امکانات حیاتی مورد نیاز برای ساخت محصولات شما مورد بحث قرار می گیرد.

داشتن نقشه راه به شما کمک میکند تا با موفقیت به پایان سفر خود برسید. طرح توجیهی برای کسب و کارهای کوچک نیز همین کار را انجام میدهد. طرح توجیهی نقطه عطفی را که برای ایجاد یک بیزینس کوچک سودآور باید به آن برسید، مشخص می کند.

شرکتهای نوپا از طرح های توجیهی برای راهاندازی و جذب سرمایهگذاران خارجی استفاده میکنند.

سرمایه گذاران اطلاعات دقیقی را برای تایید دوام ایده کسب و کار شما می خواهند. انتظار داشته باشید که یک صورت درآمد برای طرح توجیهی ارائه کنید که شامل یک تصویر کلی از کسب و کار شما باشد.

به عنوان مثال، میتوان از پاورپوینت برای جذب افراد استفاده کرد، و نسخه سندی طرح توجیهی که حاوی جزئیات بیشتری است میتواند به عنوان ادامه در اختیار بینندگان قرار گیرد.

از طرفی نتایجی را هم که پیشبینی میکنید از هر کدام این روشها بدست آورید، بنویسید.

یک فهرست طراحی کنید تا اطلاعات همه بخشها در ابتدای طرح مشخص باشد

. گام آخر شامل مشخص کردن اسنادی است که باید ضمیمه بیزینس پلن شما بشوند. وجود این بخش ضروری نیست؛ اما میتواند مفید باشد. نمودارها، اطلاعات بیشتر جدولها، تعاریف، یادداشتهای قانونی یا سایر اطلاعات مفیدی که جهت جلوگیری از طولانی شدن بخشهای قبل به بیزینس پلن اضافه نشدهاند را میتوانید در این بخش قرار دهید.

طرح کسب و کار استارتاپ ناب، استراتژی است که بر ارائه یک محصول در مقابل مشتریان با بیشترین سرعت و کمترین هزینه تمرکز دارد.

سرمایه گذاران میخواهند بدانند که چگونه کسب و کار خود را اداره میکنید، پیش بینی درآمد و هزینه شما چیست و مهمتر از همه، چگونه بازگشت سرمایه خود را دریافت میکنند.

Report this page